Къщи в Созопол

сем.: Калафатеви

Къщата предлага настаняване в една двойна стая, един апартамент с една спалня и един апартамент с две спални. Максималният капацитет на Къща за гости Калафатеви е 10-12 гости. Стаята и апартаментите са напълно самостоятелни и разполагат с всички удобства на съвремието. Къщата разполага с лятна тераса с барбекю, подходяща за почивка на открито. Домакините на Къща за гости Калафатеви предлагат и редица допълнителни услуги, за да гарантират максимално приятният престой на своите гости. По предварително желание и уговорка може да се предложи закуска, допълнително легло и детско легло, ежедневно почистване на стаите, паркинг, интернет, екскурзии и други туристически услуги, трансфери от и до летище Варна или Сарафово.
Апартамент 1
Апартамент 1 на Къща за гости Калафатеви е разположен на първия етаж на къщата. Той се състои от две спални (една с двойно легло и една с две единични легла), баня с душ, напълно оборудвана кухня с готварска печка, микровълнова фурна, хладилник, мивка, тостер, кафе машина, чайник, кът за хранене, пералня (срещу заплащане) и 2 тераси - едната с изглед към тиха улица, друга с изглед към двора на къщата. Всички стаи на апартамента са оборудвани с климатик и телевизор с кабелна телевизия. Максималният капацитет на апартамента е 4+2 гости. Цената за нощувка варира в зависимост от пазарната цена за легло и е по договаряне.
Апартамент 2
Апартамент 2 на Къща за гости Калафатеви е разположен на втория етаж на къщата. Той се състои от една спалня, и балкон с изглед към морето, баня с душ, напълно оборудвана кухня с готварска печка, хладилник, мивка, кафе машина, телевизор, американски хол, с ъгъл за двама, климатик и тераса с изглед към тиха улица. Максималният капацитет на апартамента е 4 гости. Цената за нощувка варира в зависимост от пазарната цена за легло и е по договаряне.
Двойна стая
Къща за гости Калафатеви разполага с една двойна стая, която предлага приятна прохлада и в най-горещите дни, понеже се намира на партерния етаж с изглед към двора на къщата. Стаята е оборудвана с двойно легло, телевизор, радио, хладилник и собствена баня с душ. Максималният капацитет на стаята е 2 гости. Цената за нощувка варира в зависимост от пазарната цена за легло и е по договаряне.


Цената варира в зависимост oт пазарната цена за легло и е по договаряне.
Предлагаме също така:
1. Закуска/ по желание на гостите, срещу предварителна уговорка/,
2. Ежедневно почистване на стаите и кърпи,
3. Допълнително легло,
4. Различни екскурзии в околността и разнообразни туристически услуги,
5. Намираме се в тих квартал,
6. Интернет,
7. Паркинг,
8. Транспорт от/до летище Сарафово/Варна,
9. В близост има търговски обекти,
10. Плажа е само на 50 м.,
11. Грил тераса – в топлите летни вечери може да отмаряте на грил тераса зад къщата.

За контакти

Област: Бургас
Град: Созопол, 8130
ул. "Буревестник" № 8
Пощенски код: 8130
Лице за контакти: Калафатеви
Мобилен: 0899 212981, 0887 310258
Телефон: 0550 22154
Факс: 056 539786
Meйл: staniella_kalafatewa@yahoo.com

Стаи в къщата